Grattis Pappa

Idag fyllde min pappa år, ett stort grattis till honom!

Gjorde att grattiskort till honom i sista minuten när jag kom på att jag inte hade gjort det ännu....typiskt mig. Tycker det är så himla svårt att göra kort till killar/män, jag får väl helt enkelt öva mer på det.

Nu under en period har jag haft biltemas aluminiumtejp i mina ägor och inte riktigt vetat när eller hur jag ska använda den men idag kom jag på det.  Gjorde ett enkelt staflikort till min far där jag stämplat grattis och sedan haft embossingpulver i silver på. Aluminiumtejpen tejpade jag på en kraftigt papper på både fram och baksidan, sedan stansade jag ut blad och blommor. Blommorna gav en häftig effekt och det blev synnerligen lyckat att ha tejpat både fram och baksidan vilket gjorde det lätt att forma både blad och blommor och att det blev silverfärgat på undersidan också.

Pappa har ju med åldern fått lite "silver" i håret så det passade att ha det på kortet också.
Biltematejpen som jag rekomenderar om man vill prova nåt lite annorlunda med sin scrapbooking, häftiga effekter får man iallafall.Jag hoppas pappas blev nöjd med kortet men han fick faktiskt mer än så av mig och min sambo. Köpte några av säsongens påsköl som han kan njuta av nästa helg tänkte jag. Han gillar öl och pryllar har föräldrarna redan innnan.

Korsett

Hej igen allesammans. Vilken otrolig underbar helg vi haft det med sol och värme, våren är underbar!

I fredags så grattades min brorsdotter Felicia som fyllde 15 år då. Hur är det ens möjligt att den lilla tjejen blivit så stor, jag hänger inte med känner jag.

Tycker det blir svårare och svårare att köpa nåt som passar så tyvärr blir det allt för ofta tråkiga pressentkort som dock är bra då den som får den kan köpa vad som passar den bäst.

Denna gången gjorde jag en korsettväska istället för ett grattiskort, kul med lite anorlunda saker att ge bort.Korsettväska framifrån som jag gjort och klädde med grå sidenband. Gillade pappret, sött men ändå litte tufft på korsetten, något som jag tyckte passade födelsedagsbarnet.  Korsetten bakifrån. Här stötte jag på lite problem när jag skulle göra hålen för snörningen, min crop a dile räkte inte riktigt till så därför satte jag inte dit några öljetter eftersom jag inte ville riskera att förstöra pappret alltför mycket.Korsetten ifrån sidan. Jag erkänner att jag blev nöjd med denna korsett då det var min första, jag ser fram emot att göra fler korsetter i framtiden, det var vverkligen jättekul och jag har redan nu flera idéer på hur de andra kan tänkas se ut.Korsetten fyllde jag sen med lite godispåsar och ett pressentkort ifrån Gina tricot som jag hoppas blir bra. Svårt att veta vad ungdomarna vill ha.

Jag vill också tacka för alla kommentarer från förra inlägget, blir verkigen glad att få läsa era rader till mig.

Ha det bra och hoppas ni njuter lika mycket av sommartiden och vårvärmen som jag gör.

Kramar till er allesammans!

I´m back!

Tittut!!!

Jag har inte övergett er, jag har fixat mitt rum. Eller det är väl i ärlighetens namn min underbara sambo som har fixat mest med rummet.En hylla till har kommit på plats övanför arbetsbänken. En hylla/blombräda har den som funktion och det är toppen, det känns så mycket mer ombonat nu och allt behöver inte längre trängas med mig runt arbetsytan.Belysningen var det svåraste att bestämma sig för och till slut, efter mycket om och men föll beslutet på spottar som vi fäste i hyllan. Så nu har jag bra belysning över hela arbetsytan från vägg till vägg. Helt underbart och jag slipper ha en lampa ivägen.Stereon är på plats och några av mina skapelser får plats på hyllan. Skrivaren som vi köpte för ett tag sedan står på plats och det är så smidigt att skriva ut mallar och bilder och få dem levererade direkt i rummet. Ännu så länge så är det jag som skriver ut mest på den så då får den ha sin plats kvar där.

  

Spottarna lyser upp kanon och under hyllan satte vi vinklade el-uttag som gör det så himla smidigt att sätta i och dra ut kontakterna. Spottarna gjorde att det blev en hel del sladdar som jag gömde bakom en "tub" som jag sydde i samma tyg som gardinen. Kardborrband gör att jag lätt kan bort den och tvätta och byta med en annan om jag vill så att den matchar gardinerna. Den gardinenen som nu sitter på plats i all sin enkelhet var inte vad jag hade tänkt göra, frustrationen gjorde att det till slut bara blev en enkel liten gardin som ändå får duga där den hänger nu.Hjärtan på rad. Gillar den blomman i all sin enklehet. Man får ju inte glömma det där med detaljerna i ett rum som gör det harmoniskt och så att man verkligen trivs och vill vara där. Jag går exempelvis in i mitt rum för att bara vara ibland och ladda batterierna.

Lampan till höger har jag räddat in i mitt rum. Min underbara sambo gillar den inte riktigt.....jag älskar den!!! Hahaha, det ska till att vara en riktigt inbiten "ocklare" för att gilla den. Den är nämligen helt unik, finns ingen mer likadan som den. När de för flera år sedan skulle hälla smält järn i formar så blev det rinningar av stål som stelnade och ett ljushuvud (hehe) började samla på sig dem där tapparna och göra lampor av dem. Jaja, den kanske är ful men jag gillar den verkligen, den har sin charm.

Jag vill ochså tacka för alla fina kommentarer och efterlysningar jag fått sen senaste inlägget. Kul att se hur många det är som kikar in på bloggen och kul att få komentarer. Jag är på banan igen och känner mig lite piggare av den underbara vårsolen så nu kommer det inte att dröja så länge till nästa inlägg. Promise!

Ha det bra allesammans och blås inte iväg i stormen som är idag.
RSS 2.0