Korsett igen

 
Nu är jag här igen, har gått en liten stund sedan senast men jag åkte på en förkylning utan dess like för ett tag sen och nu börjar jag bli som jag ska vara igen, men det har inte min blogg blivit. Nya uppdatering gör att jag knappt fattar nånting längre. Om nån känner en hacker så hör av er.
 
 
Jag  har gjort en korsett igen och använt mig av silvertjep ifrån Biltema, tycker det är så himla roligt att använda mig av det. Lät hela korsetten bli silvrig.
 
 
Som snörning bak på korsetten använde jag mig av ett tunt silverband som passade perfekt till tejpens silverhet.
 
 
Ja just ja, kanske skulle nämna att korsetten inte blev så stor. Femkronan bredvid ger nog en ganska bra bild av hur liten korsetten blev.
 
 
Det var faktiskt inte alls så svårt att göra en liten korsett, det bökigaste var att få till snörningen så att man inte hade sönder pappret som korsetten var gjord av.
 
Det var det jag hade att erbjuda er idag. Hoppas på att jag snart ska börja förståmig på denna nya variant av bloggen så att jag kan uppdatera lite bättre. Har nämligen lite alster som står på kö för att visa upp sig här.
 
Solen ska tydligen komma fram nu i helgen så jag hoppas det innebär att sommaren är här nu för att stanna, lite värme skulle inte sitta ivägen.
 
Ha det bra med er och var rädda om er.
 
 

Robin student

Min systerson Robin tog studenten i fredags, på hans födelsedag, två flugor i en smäll! Kan inte fatta att han tar studenten, hänger inte med i svängarna liksom men nu dröjer det iallafall några år innan det är dags för nästa student i familjen.

Till Robin köpte jag och Tomas ett armband, kändes som hans stil och han tog på sig det direkt så jag hoppas det passar och blir bra, så himla svårt med sånt där tycker jag.Gjorde naturligt vis ett stundentkort till honom men papper ifrån Majadesign ifrån serien Äntligen. Stämpeln med texten vet jag inte vad den är ifrån.
Magnoliastämpeln med Edwin, tror den heter Edwin Student men är inte helt säker. Har färlagt den med mina ciao copic pennor som jag verkligen älskar.På insidan har vi Magnolias Edwin igen, nu som kock, hittade i mina gömmor här hemma stämpeln med bok och studentmössa som jag tyvärr inte har nån aning om alls vad den heter men tycker faktiskt att det blev perfekt att sätta kocken Edwin  på mössan och boken.

Kocken tycker jag var klcokren efter som Robin nu gått klart Hotel och resturangutbildningen och nu mer är kock, jag hoppas på att bli bjuden på en trevlig middag av honom nåndag.I hörnet på insidan satte jag lite blommor och blad och smygit in bestick som jag redan för två år sedan köpte på Panduro, (de finns fortfarande kvar) med tanken att jag skulle ha dem till Robins student och eventuellt nåt mer. Blev så himla nöjd med det.Insidan, blev nöjd med kortet, tycker att jag fick till det bra men måste erkänna att det var lite jobbigt att klippa ut stämplarna innan jag limmade dit dem, lite pilligt helt enkelt. (Men i nästa blogginlägg ska ni bjudas på nåt riktigt pilligt levererat ifrån tokiga mig igen.)

Ha det bra med er allesammans och hoppas att solen kommer fram ordentligt från molnen snart, lite värme och sol skulle sitta fint nu. Kram!!

after eight ask till min vän


Jag gjorde en after eight ask till min vän när hon fyllde år för lääänge sen men som det brukar kunna bli så hinner man inte alltid med att träffas efter ordning så det tog lite tid innan hon fick den av mig men hon blev iallafall väldigt glad när hon fick den.After eight ask är så lätt att göra, det är bara att mäta askens sidor och längd och vika pappret efter de måtten. Gör en botten som jag tejpar fast och en öppning så att jag kan få ut after eigheten. Lock gör jag så att den går lätt att ta bort så att man kan sätta i en ny ask när den gamla är slut.Gjorde grunden av ett brunt cardstock som jag sen klädde med ett rött mönstrat papper och dekorerade med rosor i guldbrunt och rött som jag hade lite glitterstick på. Satte på en stor fjärill som finns att köpa på panduro hobby.

RSS 2.0