Mugg och glas

För två-tre år sedan målade jag ett glas och en mugg att ha med mig på jobbet så att ingen annan skulle ta den. Vill gärna ha MIN mugg och MITT glas och inte behöva diska efter andra och framför allt slippa komma till fikarummet och inse att man inte har nån mugg att dricka ur för att alla är upptagna.Det är jag som är jenka....så att ingen ska missta sig på vems mugg och glas det är.Baksidan på muggen, en miranda nalle som kikar fram. Gillar verkligen miranda nallarna även kallad me to you ifall nån vill söka bilder på nätet.Närbild på nallen, tycker jag fick till den ganska bra ändå, det är inte så lätt när allt är så mörka färgerJenka glaset.Jenka muggen.

Det är alltså inte bara papper jag håller på med, älskar att prova på nya saker och se om man klarar av det. Kan rekomendera er att prova måla en mugg eller ett glas, det är inte alls svårt.

Ha det bra med er alla.

Dopkort

I sommras skulle jag och Tomas på dop och då passade jag naturligtvis på att göra ett litet dopkort. Gjorde det i rosa eftersom det var till en liten tjej. Blev själv nöjd och föräldrarna uppskattade också kortet vilket kändes väldigt kul eftersom man ändå lägger ner lite tid på att få det så bra som möjligt. Kortet är ett såkallat staflikort och ganska lätt att göra, (när man kommit på hur man gör). Tack snälla Inger för att du lärde mig hur man gör dem.

Ett dopkort till en liten tjej, klart det blev rosa då.

Gummitett

Tänka sig, nu har jag också en egen blogg.

Som nummer fyra i en syskonskar på fyra stycken där alla mina tre äldre syskon har skaffat blogg så ville inte jag vara sämre. Kommer mest handla om mitt pyssel som jag älskar att hålla på med och scrapbooking framför allt. Älskar att sitta och pilla tålmodigt med små saker, det har jag alltid gjort och jag älskar att skapa och komma på nya saker så det kommer att bli en salig röra härinne på bloggen....det matchar bra röran jag har innanför pannbenet också. ;o)

Gummitett, vad är det kanske ni undrar. Har faktiskt egentligen ingen aning alls. Gummitett var ett ord som jag råkade haspla ur mig för omkring tjugofem år sedan. Kommer inte ihåg vad jag skulle säga men gummitett var ordet som slank ur mig. Brukar använda mig av ordet idag också när jag känner för det. En sak är iallafall säkert, det lär inte finnas nån annan som använder sig av det ordet mer än jag, mitt aldeles egna påfundna ord. :o) Så när jag skulle döpa bloggen till något så blev det som det blev. Gummitett på er allesamman och välkommen hit.

RSS 2.0