Mer kalas

Nu har ännu en av mina vänner fyllt år, och fler står på tur. Nu var det min fantastika vän Ann-Sofie som fyllt år som vi grattade i lördags. Som pressent fick hon en stor korg med kakor och bullar som Tomas jag bakat. Det är nämligen så att jag vet inget större kakmonster än Ann-Sofie, (och det är ingenting som syns på henne överhuvudtaget). Kanelbullar, tre sortes kakor, sockerkaka, kladdkaka, två sorters muffins ska hon väl klara sig med ett tag. Hennes ögon tindrade riktigt när hon fick korgen och leendet gick från öra till öra.  

Hade en otroligt trevlig lördagkväll och vi var inte hemma förrens två på natten, tiden bara flyger iväg när man har trevligt men sängen var väldigt skön när man väl fick dyka ner i den.

Gjorde naturligtvis ett grattiskort till henne också. Använde Maja design pappret FIKA, (passande, eller hur.) och pappren hette "en kopp te" och "chai te", ska kanske tilläggas också att Ann-Sofie älskar att dricka te...ofta.



Ett till stafli kort, men jag gillar verkligen den modellen på kort. Ann-Sofie fick en lite hemlig ask till också.



Ett härligt papper som passade perfekt just till detta kort. Underbara färger och motiv, älskar maja design papprena.



En klädd ask med en liten ängel i, Ann-Sofie blev väldigt glad över den och hon är en av få som har just en sån ängel. Pappret på asken är också ett maja design papper i samma serie som de jag hade till kortet.

Ha det bra med er alla underbara vänner, kram på er.

Nina 30

Tomas och min vän Nina fyllde 30 år igår. Vi var lite fantasilösa så det fick bli ett pressentkort ifrån H&M ifrån oss, sånt brukar ju alltid kunna gå åt. Jag pysslade ihop ett grattiskort till Nina. Gick inte alls som jag ville ifrån början, var snudd på att bli galen, men tillslut fick jag ihop ett vanligt tradtionelt staflikort som jag blev nöjd med till slut.



Fäste pressentkortet på framsidan, tur att vissa pressentkort idag är lite snyggare än bara vanliga papperslappar nån kluddrat på.

Ett brunt cardstock som grund. Tycker att det mönstrade arket var riktigt snyggt, ett Rosa apprikos färgat papper där "swirlen" är lite struktur som man känner.



Skelett blad, punchade blad, körsbärsblommor och rosor. Älskar blommorna och färgerna passade perfekt till pappret.



Staflikort, här syns det lite hur jag vikt kortet, och man får ju inte glömma dekorera baksidan lite grann också.

Hoppas alla haft en bra helg, framför oss har vi en orörd vecka full av möjligheter. (pepp, pepp)

Alla hjärtans dag!

Igår var det ju alla hjärtans dag och efter att Tomas åkt till jobbet så satte jag mig och gjorde ett Alla hjärtans dag kort till honom. Brukar inte fira alla hjärtans dag så mycket men ett kort ville jag göra till honom. När han kom hem på morgonen så stod kortet till honom på nattduksbordet på hans sida av sängen. Jag var redan på jobbet då men fick ett sms ifrån honom....han var väldigt glad för det.

 


Ett staflikort jag gjort med hjälp av spelbinders.




Kortet ifrån sidan. Två små pärlhjärtan sitter på det innersta hjärtat.



Kortet från andra sidan. Har haft på glittersticks på blommorna men det syns tyvärr inte riktigt på bilden.


Ha det bra alla mina vänner och var rädda om er och tack för alla fina komentarer jag får, blir så glad av dem ska ni veta.

All we need is love!

Movie star

I sommras fyllde min sambos kusin 30 år. Vi kunde tyvärr inte själva åka ner och grattulera henne själva men jag knåpade ihop ett grattis kort till henne som jag skickade med svärföräldrarna som fick representera oss också. 

Gjorde en enkel variat av ett vanligt vikkort för att få med så mycket som möjligt av det häftiga pappret som tyckte passade henne så bra. Hon jobbar som scenograf (tror jag det heter) till filmer därför filmremsorna som jag satt dit.



Ett härligt papper till en härlig tjej, inspirerande.




Här är samma papper som första sidan fast nu har jag använt baksidan av pappret. Mer filmremsa som jag nu har embossat in i pappret.

Ha det bra med er allesammans denna Alla hjärtans dag!

Galen blogg, galen jag!

Idag kommer bloggen att ändra sitt utseende ofta, försöker göra den personlig och få de färger som jag vill ha, inte lätt när man inte fattar hur det funkar......tröööög! Så därför kommer det ändras färger och grejer ofta så det är inte ni som är galna det är bara jag som försöker få det hela att funka, få se hur det går, hoppas jag inte blir galen.

Ha en bra dag på er.

Änglar, visst finns dem.

Änglar kanske kan vara svåra att upptäcka, men jag har fullt av dem.



Svårt att se dem? Du får titta lite nogrannare.




Där är några av mina änglar!




En närbild. Storleksmässigt passar de perfekt att ha på nyckelknippan, de är inte ivägen på nåt sätt.




"Vänner är som änglar, man kan inte alltid se dem men de finns alltid där!"
Just denna variant ger jag bara till väldigt speciella vänner i min närhet, så får ni en sån någon gång så vet ni.

Förresten, såg ni att mina änglar hängde i en Syren, (min älsklingsblomma). Den är full av knoppar, snart är våren här! Helt underbart, längtar verkligen efter min syren nu.

Kram på er mina vänner!

En rosbox

När mamma fylde år för ett tag sen så gjorde jag denna box med rosor på. Mamma är helt enkelt galen i rosor och har hur mycket rosor som helst hemma. Hittade detta fina papper med rosor och valde då att inte klistra dit några rosbuketter på boxen då det kändes som om det skulle ta ut varandra. Min Syster Diana fick fylla den med lite godis och svärmor och jag la dit våran present, tågbiljett till stockholm tur och retur. Mamma blev väldigt glad för boxen och presenterna och trippen till Stockholm blev mycket trevlig med mycket shopping och avnjutande av god mat. 

 
Boxen framifrån. Syns inte på bilden men bakom den stora rosen så står texten "Den blomstertid nu kommer."



Boxen snett bakifrån.



Boxen öppnad. Man får inte glömma bort detaljerna även på insidan.


Ha det bra med er allesammans och tack för alla fina komentarer ni lämnar på min blogg, blir så glad för dem. :o)

Att ta sig tid till det man vill är också en konst.

Denna vecka har varit toppen. I tisdags for jag till min fantastiska vän Ann-Sofie som lärde mig tova i ull och det var verkligen så himla kul. Tovade visserligen på syslöjden i mellanstadiet så det var ju ett tag sen. Gjorde en sittdyna som inte riktigt är färdig ännu så ni får vänta på bilder på den. Ann-Sofies svärmor planerar att hålla en kurs i tovning i vår och jag hoppas verkligen att jag kan gå på den, alltid så kul at prova nya saker.

Idag tog jag mig en tur in till stan där jag träffade min supergoa vän Cissi. Har inte sets på ett tag så det var extra mycket vi hade att prata om. Beställde in lite mat som kallnade medans jag pratade mer än jag hann äta, men gott var det. Cissi fyller snart och på frågan om hon önskar sig nåt så var svaret "Njae jo, nåt som du gjort."  Blir så himla glad av sånt, att nån uppskattar det man gör. Tack också snälla Cissi för presenterna jag fick idag, blev så glad. Fick bland annat några choklad praliner av henne och informationen att "Bönan i hörnan" rear ut massor av produkter för att det ska bygga om och bland annat göra egen choklad på plats och ett fik där. Sånt gillar man!

Idag pratade de om stickgrafitti på nyheterna, verkar kul.  Jag kan ju knappt sticka men man verkar inte behöva vara så super bra på det, bara det är mycket färg som lyser upp lite så verkar det räcka och övning ger ju som bekant erfarenhet så då kan jag kanske lyckas lära mig sticka lite bättre så att jag iallafall kan få ihop det till en halsduk i framtiden.

Hoppas jag kan få lite ording på bilderna i datorn så att jag kan visa lite saker här på vad jag gjort, alltid roligare med bilder att titta på.

Ha det bra med er alla där ute och glöm inte bort er själva, man måste göra saker som gör en glad också.
RSS 2.0