Julmarknad

Förra helgen var det julmarknad på Ängbygård i Glindran (Björkvik) och där hade jag ett bord där jag fick lite saker sålda som jag gjort. Det var så himla trevlig stämning där. Två dagars mys och mycket med trevligt folk som var där.Bordet innan julmarknaden började dag ett. Hade lite julkort som jag gjort och mina ljuskort med julmotiv. Hade också flera ljus som jag dekorerat och slagit in i celofan.Efter stängning dag ett, glömde dock ta kort dag två men lite mer än hälften av det som står på bordet här försvann. Så väldigt nöjd! Kan dock erkänna att jag innan var nervös, tänk om ingen skulle köpa nåt? Pinsamt! Men nu fick jag massor med saker sålda och jag är super nöjd. Ljusen var väldigt uppskattade, känns så bra.

Nu ska jag återgå till julpyntade och paketinslagning här hemma, inte många dagar kvar nu.

Ha det bra allesammans och stressa inte nu, det blir jul i alla fall.

Äntligen

Jag har varit borta firån bloggen en tid nu, hoppas ni inte glömt bort mig. Jag har nämligen haft fullt upp med mitt stora projekt....Jag har gjort i ordning mitt pysselrum! Jag är så nöjd och glad och känner av pysselinsperation och lysten och vill knappt lämna rummet. Dock är det några saker kvar att fixa med men det är ingen panik, det får ta den tid det tar, jag kan ju sitta i mitt rum nu.

Delar med mig av lite innan och efter bilder till er.

SÅ HÄR SÅG DET UT INNAN!Så här såg det ut innan, rörit och svårt att hålla ordning. En enda röra av allting.Mitt skrivbord. Ett ganska stort skrivbord egentligen men lite svårt att få plats med och hålla ordning och lätt hänt att saker ramlar ner på sidorna och bakom skrivbordet....sånt är såå irreterande!Mitt papperställ och skänk som är fullsmetad av saker. Ser rörigt ut och är rörigt. Til höger i bild är min bokhylla Expedit från IKEA, suverän Allt får plats i den.

Det är synd att det på billderna inte syns vilken vidrig färg det är på väggarna, Den är hemsk och jag har verkligen stört mig på den och ibland så den den milda grad och jag knappt kunnat konsentrerat mig på att pyssla. Men tänk er en väldigt ljus lattefärg med lilarosa ton i......USCH!   


SÅ HÄR BLEV DET SEN!Grönt och vitt =Ljust och luftigt. Färgen är salvia grön och jag valde att måla vitt på snétaket för att få en ljusare känsla. Skrivbordet är utkastat och är ersatt med en 288 cm lång bänkskiva. Skänken har jag målat om till vitt så att det blir ljusare. Papperställer har fått byta plats och syns till vänster i bild.Skänken blev ommålad i en bruten vi färg. På bokhyllan ligger min svärmors pappas gamla resväska som jag fått. Innan låg den på golvet och samlade damm, nu åkte den upp på hyllan och i den har jag lagt tyger och vadd, bland annat.Ljust och rymligt och nu kommer inte en massa saker att ramla ner på sidorna och bakom, skivan sitter kant mot kant och längst upp väggen.

Skrivbordslampan kanske inte är den snyggaste men den lyser upp bra. Tagit upp en kontaktdosa så att jag slipper använda kontakten nere vid golvet så nu kommer sladdarna att räcka när man ska använda nåt och dessutom så fanns det två usb kontakter i dosan, helt kanon.

Nära mina papper har jag nu och det är viktigt, bara att vända sig om och leta efter det pappret man behöver.

Här är en detalj som kommer att komma sen, en hylla/blommbräda som ska på plats och ska gå längs med hela vägen precis som bänkskivan. Har inte hittat en sån ännu.  
 
 

En liten snygg detalj i mitt rum, min papperkorg!  Den har vi fått ärva av min sambos gammelfaster. Tycker om när gamla saker kommer till användning.

Så, nu när mitt rum är nästan helt färdigt så kommer jag att uppdatera min blogg betydligt offtare igen.

Ha det bra med er allesammans i adventstiden som är nu.
RSS 2.0